“Detta är den verkliga anledningen till hur jag fick min gamla kontur tillbaka”


Har du någonsin tidigare frågat dig exakt hur stjärnor lyckas ständigt öka sitt liv och även utseendet i hög grad?
Hur många av er har ifrågasatt hur håller kvinnor som Charlotte ett riktigt smalt antal? Tja, svaret är inget förutsett. Ändå övar mycket av oss inte det. Och det är också mycket tydligt att regelbundna övningar är avgörande för allas inre charm att granska utsidan. Men det är inte allt.

Den berömda sångaren och TV-värd Charlotte Perrelli informerade sin berättelse om hur hon gör det genom en artikel om sociala medier. Som de flesta av oss förstår och redan påpekat är vardagliga övningar ganska viktiga för att uppnå det önskade utseendet, men om en förändring av rutiner inte heller utförs på vardagliga måltider efter det kommer resultaten inte att ses.

I en bild som vi delade av Charlotte såg vi en skål med olika nötter, frön och även frukt som burk ger ett underbart urval av näringsämnen till varje persons kropp. Men förutom alla de välkända föremålen i skålen finns en ovanlig en, kallad açaí (asaí). Och även enligt Charlotte, ger denna produkt många fördelar om det togs varje morgon.

Så vad är açaí?

Açaí är en extremt liten typ av frukt som finns i Mexiko från Brasiliens norra djungler. Ur sitt utseende är det väldigt lik tranbär och druvor. Det är en köttig frukt med en preferens som påminner om läcker choklad och äts vanligen i pulver. Det har använts av inhemska människor i Latinamerika i århundraden, men det är friska och balanserade hem slutade förstås för bara några år sedan.

Låt oss se flera av byggnaderna av denna frukt som Charlotte använder varje dag:

Antioxidant: har nästan 6 gånger så mycket mer antioxidanter än en normal druv.

Rik med friska proteiner: 5 gram av denna frukt har extra proteiner än 1 och även ett femtio procent ägg. Som sådan föreslås det i veganska dietregimer.

Energihöjning: açaí innehåller hög mängd naturliga kolhydrater som ökar energin. Den här egenskapen är extremt viktig för professionella idrottare.

Kontrollerar kolesterolnivåer: På grund av det höga fokuset på fibrer och även högt innehåll av omegas som tar in alla typer av fetter stoppar denna frukt uppbyggnaden av kolesterol i kroppen. Därför är det en bra mat för att förebygga hjärtsjukdomar.

Förbättrar immunförsvaret: Det är webbinnehållet i ellaginsyra som hjälper kroppen att motstå bakterier och virus

Gynnsamt för nervsystemet: De redan nämnda omega syrorna är mycket användbara för nervsystemet.